Onsdag

Hej på er. Igår så var dagen för kort för att hinna med allt. Slutade sent och vi var hemma sent. Det var världens bilkö på vägen hem och det var bara att åka i snigelfart.

Hej hej! Älskar den här cardiganen. Varm men inte för varm och snygg. Köpte den på Nelly för en herrans massa år sedan. Men funkar lika bra än. Härligt när man har kläder som gör det.
Idag ska jag hämta ut ett paket till Agnes. Vi skickade efter lite klänningar och kepsar till henne då vi åker till Kreta snart samt att det är ju sommar här om man ska tro kalendern så hon måste ha något på huvudet även här hemma. Ska visa er sen när vi har hämtat ut paketet.

Nu är det inte så långt kvar tills vi åker till Grekland och OBC Kreta. Förstå att jag längtar. Jag kommer självklart ta med kameran och ta massa kort och kommer även göra recension över hotellet och vad vi tycker. Kommer bli bra eller hur!  Nu ska jag gå upp och väcka min lilla sömntuta som sover så att vi kommer iväg till jobb och förskola. Vi syns lite senare här inne. Glöm inte att jag även finns på Instagram ebbapebbas 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + tio =